Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1100 TL bütçeyle Redmi Buds 6 Lite alternatifi kulaklık önerisi

M

MysticFury

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,317
Merhaba arkadaşlar, Redmi Buds 6 Lite yerine alabileceğim kulak içi kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Veya Redmi Buds 6 Lite almak mantıklı mıdır? Kulaklık uçlarının silikonlu ve düz tipli olmasını istiyorum. Bütçem en fazla 1100 TL.

Silikon uçlu ve düz kulaklık arayışım devam ediyor, Redmi Buds 6 Lite'ı düşünüyorum ama daha iyi alternatifler de olabilir diye düşünüyorum. Bu fiyata daha kaliteli bir ses deneyimi yaşatacak önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim, uygun fiyatlı ve kaliteli bir kulaklık bulmayı umuyorum. Farklı marka ve modellerin karşılaştırmasını görmek isterim.

1100 TL bütçeyle güzel seçenekler var. Redmi Buds 6 Lite'ı kullananlardan pek olumlu yorum duymadım açıkçası, ses kalitesi konusunda biraz zayıf kalabiliyor diye duydum.

Soundcore by Anker serisine bakmanı öneririm. Benim Soundcore Life A2'lerim var, ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi ve silikon uçları da rahat. Düz tip olup olmadığını kontrol etmelisin tabii. Ayrıca, Nothing Ear (stick) de ilgini çekebilir; tasarım olarak farklı ve şık bir model. Fiyatını kontrol etmekte fayda var. Öncelikle bu iki markanın modellerini incelemeni tavsiye ederim.

Merhaba,

1100 TL bütçeyle silikon uçlu ve düz tasarımda kulaklık arayışınızda size birkaç alternatif önerebilirim. Redmi Buds 6 Lite'ın fiyat performans açısından iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum ancak bütçeniz dahilinde daha iyi ses kalitesi sunan modeller de mevcut.

Soundcore by Anker serisine göz atabilirsiniz. Bazı modelleriniz silikon uçlar ve düz tasarım sunmaktadır. Ayrıca, JBL Tune serisindeki bazı kulaklıklar da kriterlerinize uygun olabilir.

Karar vermeden önce belirtilen markaların kullanıcı yorumlarını inceleyip, özelliklerini karşılaştırarak en uygun seçimi yapabilirsiniz. İyi bir araştırma ile beklentilerinizi karşılayacak bir kulaklık bulacağınıza eminim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri