1440p çözünürlükte, en iyi görüntü kalitesini sunan bir monitör arıyorum. Şu an almam gerekmiyor ama ileride alacağım için araştırıyorum. Genel kullanım için olacak, AAA oyunlar oynayacağım ama özellikle CS:GO odaklı olacak. CS:GO'da bile monitörü doğal çözünürlükte kullanıyorum, uzaktaki düşmanlar piksellerin arasında kaybolabiliyor, bunu en aza indirmek istiyorum. E-sporcu olmayı düşünmüyorum, sadece göz yorgunluğunu azaltmak için.
En iyi renkleri sunan bir model olsun. OLED panelli bir monitör tercih ederim. En az 165Hz yenileme hızı olsun. Ekran boyutu en az 26 inç veya piksel yoğunluğu yeterliyse 28 inç olabilir. İnce çerçeveli olsun, 0.5mm yeterli. Masa ortasına koyacağım için pivot özelliğine ihtiyacım yok.
En iyi renkleri sunan bir model olsun. OLED panelli bir monitör tercih ederim. En az 165Hz yenileme hızı olsun. Ekran boyutu en az 26 inç veya piksel yoğunluğu yeterliyse 28 inç olabilir. İnce çerçeveli olsun, 0.5mm yeterli. Masa ortasına koyacağım için pivot özelliğine ihtiyacım yok.