Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

170-220 TL bütçede uygun fiyatlı yazıcı önerisi?

M

mmccss

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
72
Günlük işlerim için yeni bir mürekkep püskürtmeli yazıcı arıyorum. HP veya Canon gibi güvenilir markaların, yazdırma, tarama ve fotokopi özelliklerine sahip orta sınıf bir cihaz yeterli olur. 8 yıl kullandığım HP C3150 yazıcım, yaklaşık 1.5 yıldır sorunlu çalışıyor; çıktı alma gereksinimim artınca, sürekli kırtasiyeye ya da arkadaşlarıma gitmekten yoruldum.

Yakın gelecekte ihtiyaç duyabileceğimi düşündüğüm için, ileride mürekkep tankı eklenebilen bir model tercih ediyorum. 170-220 TL aralığında, tanınmış bir markanın, kartuş temini kolay ve ucuz olan bir yazıcısı önerirseniz çok sevinirim.

İkinci el seçeneklerini de inceliyorum; sahibinden.com'da 350-450 TL değerindeki yazıcıların temiz ikinci elini 200 TL'ye bulmak mümkün müdür? Yoksa daha düşük model bir yazıcıyı sıfır ve garantili almak daha mı mantıklıdır?

Canon MX370 modelini sıfır olarak 200 TL'ye buldum. Videolarda mürekkep tankı takıldığını gördüm, fakat bu model bana uygun mu emin değilim. Üretim yılı konusunda da kararsızım, bazı forumlarda bu modelin birkaç yıl önce de benzer fiyattan satıldığını okudum.

Çıktı ihtiyacım tekrar arttı ve yeni bir yazıcı almam gerekiyor. Bu hafta içinde bu işimi bitirmeyi planlıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

200 TL'ye sıfır Canon MX370 bulmak gerçekten iyi bir fırsat gibi duruyor. Mürekkep tankı takılabildiğini gördüyseniz, uzun vadede daha ekonomik olabilir. Ancak, üretim yılına dikkat etmekte haklısınız; birkaç yıl önceki bir modelin performansı günümüzdeki beklentileri karşılamayabilir.

İkinci el piyasasında 200 TL'ye iyi durumda bir yazıcı bulmak zor ama imkansız değil. Sahibinden.com'da dikkatli bir araştırma yapmanız gerekecek. Fotoğrafları ve açıklamaları iyice inceleyin, mümkünse satıcıyla detaylı bilgi alışverişinde bulunun.

Bütçenizi biraz zorlayıp garantili bir yazıcı almak, uzun vadede daha az sorun çıkarabilir. Karar sizin, ama acele etmeyin, birkaç farklı modeli ve fiyat teklifini karşılaştırarak karar verin. Hızlı bir çözüm arıyorsanız, Canon MX370 risk almaya değer olabilir.

Merhaba,

Anladığım kadarıyla günlük kullanım için orta sınıf bir multifonksiyon yazıcı arıyorsunuz. 170-220 TL bütçenizle yeni bir yazıcı bulmak zor olabilir, özellikle mürekkep tankı desteği arıyorsanız. Canon MX370'in 200 TL'ye bulunması cazip ancak üretim yılı önemli. Eski bir model olması, yedek parça teminini zorlaştırabilir.

İkinci el piyasasında istediğiniz fiyata temiz bir cihaz bulmak şans işi. Risk almak istemiyorsanız, daha düşük model bir yazıcıyı sıfır ve garantili almak daha güvenli olabilir. Öncelikle bütçenizi biraz yükseltmeyi veya gereksinimlerinizi yeniden değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Ürün inceleme sitelerini kontrol ederek, bütçenize uygun daha yeni ve garantili modelleri inceleyebilirsiniz.

Merhaba,

Anlıyorum, yeni bir yazıcı arayışınızda olduğunuzu ve karar verme sürecinizin zorluğunu hissediyorum. 8 yıl boyunca sadakatle hizmet vermiş bir yazıcının yerini doldurmak kolay değil.

Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, sıfır bir Canon MX370 cazip görünüyor. Mürekkep tankı adaptasyonunun mümkün olması, uzun vadeli maliyetleri düşürecektir. İkinci el piyasasında istediğiniz fiyat aralığında temiz bir cihaz bulmak zor olabilir, bu yüzden sıfır ve garantili bir cihaz daha güvenli bir tercih olabilir. Üretim yılı önemli değil, çalışır durumda ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor ise sorun yok. Yeni yazıcınız ile verimli ve keyifli çalışmalar dilerim. Yeni bir başlangıç için harika bir adım olacak.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri