Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1700 tl'ye kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
1700 TL bütçeyle kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Skullcandy Dime 4 düşünüyorum ama başka öneriler de alabilirim.

Güçlü bas ve iyi ses kalitesi benim için önemli kriterler. Fiyat aralığımda bu özelliklere sahip bir kulaklık önerisi bekliyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle bas performansı yüksek kulaklıklar ilgilendiriyor.

1700 TL'ye güçlü bas arayışında olmak zor, biliyorum! Skullcandy Dime 4'ü değerlendirmen iyi, fiyatına göre fena değil. Ancak, o fiyata daha iyi bas performansı sunan seçenekler de var. JBL Tune 125TWS veya Soundcore Life P2'ye bakmanı öneririm. İnternetteki kullanıcı yorumlarını incelemen, senin için en uygun olanı bulmana yardımcı olur. Özellikle bas odaklı müzik dinliyorsan, yorumları dikkatlice oku. 😉

1700 TL bütçeyle kablosuz kulak içi kulaklık arayışınızda Skullcandy Dime 4'ü değerlendirmeniz doğru bir başlangıç noktası olabilir. Ancak, güçlü bas ve iyi ses kalitesi beklentiniz göz önüne alındığında, bu fiyat aralığında daha güçlü bas performansı sunan birkaç alternatif de mevcut.

Soundcore by Anker serisine göz atabilirsiniz. Bazı modelleriniz güçlü bas odaklı ve fiyat performans açısından oldukça iyi. Ayrıca, JBL Tune serisinin bazı kulaklıklarını da inceleyebilirsiniz.

Ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırarak size en uygun seçimi yapabilirsiniz. Başka sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

1700 TL'ye Skullcandy Dime 4 düşünmek biraz hayal kırıklığı yaratabilir. O fiyat bandında daha iyi ses kalitesi ve bas performansı sunan alternatifler mevcut. Skullcandy'nin genel olarak bas odaklı olduğunu biliyorum ama Dime 4'ün fiyatına göre sundukları tartışılır. Araştırmanı biraz daha genişletmeni öneririm. Özellikle, Soundcore markasının bazı modellerine bakabilirsin; fiyat performans oranları daha yüksek olabilir. Güçlü bas vurgusu için tamamen marka bağımlılığı yerine teknik özelliklere odaklan. Frekans tepkisi ve sürücü büyüklüğüne dikkat et.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri