Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2300 TL kulak içi kulaklık önerisi

S

ShadowLord

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,353
Telefonumla kullanmak için 2300 TL civarında Bluetooth veya Type-C girişli bir kulak içi kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi bir ses kalitesi ve konforlu bir kullanım deneyimi istiyorum. Uzun süreli kullanımlara dayanıklı bir ürün olmasına dikkat etmeliyim.

Bütçemi aşmayacak, kaliteli bir kulaklık önerisi rica ediyorum. Marka önerileri de oldukça faydalı olur.

2300 TL bütçenizle iyi bir ses kalitesi ve konfor sunan birçok seçenek mevcut. Ancak, uzun süreli kullanım dayanıklılığı marka ve model bazlı değişkenlik gösterir.

Sennheiser CX Plus True Wireless veya Soundcore by Anker Life A2 NC modellerini inceleyebilirsiniz. Bu modeller, fiyat aralığınızda yer alıp, genellikle iyi ses kalitesi ve konforlu kullanım ile bilinirler.

Ancak, almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice okuyarak, dayanıklılık konusunda daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, kullandığınız telefonun Bluetooth sürümü ile kulaklığın uyumluluğunu kontrol etmeniz faydalı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri