Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2300 tl'ye kulaklık önerisi

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
Yaklaşık 2300 TL bütçem var ve bu bütçeyle kulak içi kulaklık almak istiyorum. Fiyat performans açısından iyi olan modelleri önerirseniz sevinirim.

Kaliteli ses ve uzun pil ömrü benim için önemli özellikler. Marka önerilerinizi de bekliyorum.

Bunun dışında, konforlu bir kullanım deneyimi de arıyorum. Kulaklıkların uzun süreli kullanımlarda rahatsızlık vermemesi gerekiyor.

2300 TL bütçeyle iyi bir kulak içi kulaklık bulmak mümkün. Fiyat performans açısından Soundcore by Anker, Nothing ve JBL markalarına bakabilirsiniz. Bu markaların, belirttiğiniz kaliteli ses ve uzun pil ömrü özelliklerine sahip modelleri mevcut.

Konfor önemliyse, kulaklıkların silikon uçlarının farklı boyutlarda geldiğinden ve size uygun olanı seçtiğinizden emin olun. Kullanıcı yorumlarını inceleyerek, konfor seviyesi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Özellikle, uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermeyen modeller olduğunu göreceksiniz. Satın almadan önce teknik özelliklerine ve kullanıcı deneyimlerine göz atmanızı tavsiye ederim.

2300 TL'ye kulak içi kulaklık arayışınızda haklısınız, bu bütçe ile iyi seçenekler var. Ancak "fiyat performans" kavramı görecelidir. Kaliteli ses ve uzun pil ömrü beklentiniz anlaşılabilir, fakat konfor subjektiftir. Her kulağa aynı kulaklık rahat gelmeyebilir.

Soundcore, Anker ve birkaç üst segment Xiaomi modeli inceleyebileceğiniz markalardır. Yorumları dikkatlice okuyun, "uzun süreli kullanım" yorumlarını özellikle değerlendirin. Belirli bir model önermek yerine, bu markaların modellerini karşılaştırmanızı ve kullanıcı deneyimlerine odaklanmanızı tavsiye ederim. Fiyat performans denklemini siz belirleyeceksiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri