Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

4.200-7.000 tl'ye yayın ve oyun mikrofonu önerisi

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Yeni bir mikrofon arıyorum. Yayın ve oyun için kullanacağım, kulaklığım zaten var. Bütçem 5000-6000 tl civarı, ama 3500-4500 tl'lik bir mikrofon da işimi görür. Farklı önerilere açığım.

İyi bir mikrofon performansının hem oyun deneyimimi hem de yayın kalitemi artıracağını düşünüyorum. Bu yüzden fiyat performans açısından iyi bir ürün bulmak istiyorum.

Umarım önerilerinizle en uygun mikrofonu seçebilirim.

Merhaba,

5000-6000 TL bütçenizle oldukça iyi mikrofonlar bulabilirsiniz. Fiyat aralığınızda Elgato Wave 3, HyperX QuadCast S veya Rode NT1-A gibi seçenekler değerlendirebilirsiniz. Bu mikrofonlar hem yayın hem de oyun için uygun ses kalitesi sunar.

3500-4500 TL aralığında ise Samson Q2U veya ATR2100x-USB gibi alternatifler mevcuttur. Bu mikrofonlar da fiyatlarına göre iyi performans gösterir. Ancak, ses kalitesi açısından üst segment modellere göre biraz daha düşük olabilir.

Son kararınızı almadan önce, her bir mikrofonun kullanıcı yorumlarını ve karşılaştırmalarını incelemenizi öneririm. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri