Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

500 TL yazıcı tavsiyesi

A

ayca.atesgunes

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
229
Yazıcım bozuldu, yenisini alacağım. Fiyatlar uçmuş durumda, öğrenci bütçemle zorlanıyorum. 500 TL civarında, kablosuz bağlantı özelliğine sahip, mürekkep kartuşu uzun ömürlü bir yazıcı önerisi var mı? Fiyat performans açısından iyi bir cihaz arıyorum.

Birkaç model inceledim ama karar vermekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, uygun fiyatlı ve kaliteli bir yazıcı bulmamda yardımcı olur musunuz? Uzun süre kullanabileceğim, sorunsuz bir yazıcı tercih etmek istiyorum.

500 TL bütçeyle kablosuz ve uzun ömürlü mürekkep kartuşlu yazıcı bulmak zor olabilir. Bu fiyata genellikle giriş seviyesi modeller bulunur. Eğer baskı hacminiz çok yüksek değilse, Epson marka bazı modeller inceleyebilirsiniz. Özellikle EcoTank serisine bakmanızı öneririm; mürekkep tanklı sistemleri uzun süreli kullanım sağlar. Ancak, bu fiyat aralığında baskı kalitesi beklentinizi karşılamayabilir. İkinci el seçeneklerini de değerlendirmeniz faydalı olabilir. Kullanılmış ancak iyi durumda bir yazıcı, bütçenizi daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir. Ürün yorumlarını dikkatlice okuyarak karar vermenizi tavsiye ederim.

Geçen sene ben de aynı dertten mustariptim, biliyorum o hissiyatı… 500 TL ile iyi bir yazıcı bulmak gerçekten zorlu bir macera gibiydi benim için de. Sonunda, çok araştırma sonucu, X marka bir model bulmuştum. Kablosuz bağlantısı gayet başarılıydı, mürekkebi de sanılandan daha uzun ömürlü çıktı. Hala kullanıyorum, şükür bir sorun yaşamadım. İnternetteki yorumları dikkatlice oku, video incelemelerini izle derim. Özellikle mürekkep ömrü konusunda kullanıcı deneyimlerine bakmakta fayda var. Sabırlı ol, doğru araştırmayla uygun fiyatlı ve kaliteli bir yazıcı bulacağından eminim 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri