Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

5000TL kulak içi kulaklık önerisi

S

StealthHunter

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,321
iPhone 15 kullanıyorum. Oppo Enco Buds W12 kulaklığımı geçen hafta yanlışlıkla çamaşır makinesinde yıkadım. Çalışıyor ama ses kalitesi düştü.

Ses kalitesi benim için çok önemli, müzik dinlemeyi seviyorum ve kaliteli ses istiyorum. Mikrofon kalitesi de ikinci önceliğim, görüşmelerde sorun yaşamamak istiyorum.

Liberty 4 NC modelini inceledim ama iPhone'da EQ ayarı yapılamadığını öğrendim. Bu biraz sorun oldu. Samsung telefon veya tabletten EQ ayarı yapıp, bu ayarı iOS'ta da kullanabilir miyim?

CMF Buds 2 Pro modeli de bu bütçede öneriliyordu, ama karar vermekte zorlanıyorum. Bütçemi biraz daha artırabilirim. Samsung Buds 3 Pro'yu da düşündüm ama rüzgar sesini çok aldığı yorumlarını okudum.

AirPods 4'ü silikonsuz olduğu için eledim. AirPods Pro 2 ise bütçemi aşıyor. 5000 TL civarında iyi bir kulaklık önerisi bekliyorum.

Merhaba,

Çamaşır makinesinden kurtardığınız kulaklığınıza geçmiş olsun. Ses kalitesi düşmesi, su temasından kaynaklanmış olabilir.

5000 TL bütçenizle Soundcore by Anker Liberty 4 NC'nin EQ ayarının iPhone'da olmaması dezavantaj olsa da, genel ses kalitesi ve diğer özellikleri düşünülebilir. Samsung cihazından EQ ayarlaması yapıp iOS'ta kullanma imkanınız maalesef yok.

CMF Buds 2 Pro ve Samsung Buds 3 Pro arasında kararsız kalmanız anlaşılabilir. Rüzgar sesini azaltmak önemliyse Samsung Buds 3 Pro'dan uzak durmak mantıklı olabilir. Bütçenizi biraz daha zorlayarak daha iyi ses kalitesi ve gürültü engelleme sunan başka modeller araştırabilirsiniz. Önerilerinizdeki modeller dışında, fiyat performans karşılaştırması yaparak karar vermenizi tavsiye ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri