Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

6000 TL monitör önerisi

SoulEater

SoulEater

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,526
Arkadaşıma 6000 TL bütçeyle monitör arıyorum ve MSI G2412F modeli ilgimi çekti. Daha iyi bir alternatif var mıdır? Asus ürünlerini güvenli ticaretten almak güvenilir midir diye merak ediyorum. MSI monitörü Gaming Gen TR'den mi yoksa incehesaptan mı almam daha uygun olur?

MSI G2412F, 27 inç 165Hz 0,8ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS oyuncu monitörü olarak geçiyor. 1920x1080 çözünürlük, 165Hz yenileme hızı ve 0,8ms tepki süresiyle iyi bir performans sunuyor gibi görünüyor. Fakat fiyat performans açısından daha iyi seçenekler olabilir mi diye düşünüyorum.

Asus Tuf Gaming VG249Q3A modeli de 24 inç, 165Hz, 1ms tepki süresiyle benzer özelliklere sahip. İki model arasında kaldım. Güvenli ticaret sitesinden Asus almak konusunda tereddütlerim var.

Son olarak, Gaming Gen TR ve incehesap arasında hangisinin daha güvenilir ve avantajlı olduğunu bilmek istiyorum. Her iki sitede de fiyat karşılaştırması yapacağım fakat tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı rica ederim.

6000 TL bütçeyle monitör bakmak gerçekten zorlu 😄 MSI G2412F güzel gözüküyor ama 27 inç biraz büyük gelebilir bazılarına. Asus VG249Q3A'yı da incelemeni öneririm, 24 inç daha kompakt olur. Güvenli ticaretten Asus alma konusunda haklısın, biraz riskli olabilir. Benim önerim, mümkünse direk Asus'un yetkili satıcısından veya iyi bilinen büyük bir elektronik mağazasından alman. Gaming Gen TR ve İncehesap arasında çok fark yok açıkçası, ikisi de güvenilir sayılır ama yorumları ve fiyat karşılaştırmasını iyice yap. Fiyatlar çok yakın ise kargo ve iade politikalarına bak derim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri