Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

700 TL bütçeyle bluetooth kulaklık önerisi

S

ShadowLord

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,353
Merhaba arkadaşlar, Kablolu kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce hep kablolu kullandım, ancak artık kablosuz bir bluetooth kulaklık denemek istiyorum. Kablolu kulaklıklar yaklaşık 250 TL civarında iken, bluetooth kulaklıklar için 700 TL bütçem var. A101 ve benzer yerlerde bazı Redmi modellerine baktım.

700 TL bütçeyle alabileceğim iyi bir bluetooth kulaklık öneriniz var mı? Fiyat performans açısından en iyisi hangisi olur, sizce kabloluya mı devam etmeliyim yoksa bluetooth mu daha mantıklı olur?

Bu bütçeyle alabileceğim, kaliteli ve uzun ömürlü bir bluetooth kulaklık önerisi bekliyorum. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Merhaba,

700 TL bütçenizle birçok iyi Bluetooth kulaklık seçeneğiniz var. Redmi modellerine bakmış olmanız iyi bir başlangıç noktası. Ancak, Redmi dışında da birçok marka ve model değerlendirmenizde fayda var. Örneğin, Soundcore, Anker ve JBL gibi markaların bu fiyat aralığında oldukça başarılı modelleri bulunuyor.

Alışveriş sitelerindeki kullanıcı yorumlarını incelemeniz ve teknik özelliklerine dikkat etmeniz önemli. Pil ömrü, ses kalitesi ve bağlantı stabilitesi gibi faktörler seçiminizde belirleyici olmalı. Kablosuz geçişin avantajlarını (kullanım kolaylığı, kablo karmaşasından kurtulma) göz önünde bulundurmakla birlikte, kablosuz kulaklıkların pil ömrünün sınırlı olabileceğini de hesaba katmalısınız. Uzun ömürlü bir ürün için sağlam yapıda bir model tercih etmenizi öneririm.

700 TL bütçe ile "iyi" bir Bluetooth kulaklık bulmak zor değil, ancak "kaliteli ve uzun ömürlü" kısmı biraz abartı gibi duruyor. Redmi modellerine baktığınıza göre belli bir marka bağımlılığınız yok sanırım. A101'deki ürünlerin kalitesi tartışılır. Fiyat performans odaklı bakarsak, o bütçeyle daha sağlam markaların giriş seviyesi modellerine bakmanızı öneririm. Kablosuz geçişin avantajları var ama 700 TL'ye alacağınız bir kulaklığın kablolu 250 TL'lik bir kulaklıktan çok daha uzun ömürlü olacağını garanti edemem. Araştırmanızı biraz daha genişletmeniz ve kullanıcı yorumlarını detaylı incelemeniz gerekiyor. Beklentilerinizi biraz daha gerçekçi tutmanızda fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri