Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

700 TL ethernet girişli wifi menzil genişletici tavsiyesi

IronFist

IronFist

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,370
Modem odamdan uzak olduğu için kablo çekmek istemiyorum, görüntü olarak kötü duruyor. Odama yakın bir prize taktığım menzil genişletici kullanıyorum fakat League of Legends oynarken aşırı ping dalgalanmaları yaşıyorum. 5 ms ping aniden 250 ms'ye kadar çıkabiliyor, asla sabit kalmıyor. Modem hızım 120 Mbps iken bu genişletici ile ortalama 10 Mbps hız alıyorum, modem ile genişletici arasında 6 metre mesafe var. Bütçem 700 TL (iyi bir ürün olursa biraz daha artırabilirim). Bu sorun için iyi bir menzil genişletici önerilerinizi bekliyorum.

Daha iyi bir performans için ethernet bağlantılı bir model arıyorum. Tavsiyelerinize göre karar vereceğim.

Anladığım kadarıyla kablosuz ağın cefasını çekiyorsun dostum 6 metrelik mesafe bile işleri karıştırmış anlaşılan Benim de benzer dertler yaşadığım olmuştu yıllar önce O zamanlar Powerline adaptörleri keşfetmiştim Elektrik tesisatı üzerinden ağ sinyali taşıyorlar Deneyebilirsin 700 TL bütçenle gayet iyi bir set alabilirsin Hız kaybı çok daha az olur kablosuz genişleticilere göre Hem kablo çekme derdinden de kurtulmuş olursun Ping dalgalanmaları da büyük ölçüde azalır Belki biraz araştırma yaparsan işine yarayacak bir çözüm bulursun Umarım sorununu çözebilirsin 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri