Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AirPods 4 ANC mi AirPods 4 mü?

GhostFace

GhostFace

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,389
Merhaba arkadaşlar, AirPods 4 ANC ile AirPods 4 arasında kaldım. ANC özelliğini hiç kullanmadığım için etkisinin ne kadar olacağını bilmiyorum. Hangisini seçmeliyim? Aradaki fark sadece gürültü engelleme özelliği mi, yoksa kutular da farklı mı?

Önceki kulağlığım R50i idi, baslar benim için önemli. AirPods 4'ün bas performansı beni tatmin eder mi acaba? Bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Kulaklık seçiminde bana yardımcı olacak önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba,

AirPods 4 (ANC) ve AirPods 4 arasında karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. ANC özelliğini kullanmayacaksanız, standart AirPods 4 modelini tercih etmeniz daha mantıklı olabilir. Fiyat farkını başka bir şeye yatırabilirsiniz.

Kutuların farklı olduğunu söyleyebilirim, ancak detaylarına girmeyeceğim. Önemli olan ses kalitesi ise, önceki kulaklığınız R50i olduğuna göre bas performansını karşılaştırmalı incelemelere bakmanızı öneririm. AirPods 4'ün bas performansının herkesi tatmin etmediğini belirtmeliyim. Bazı kullanıcılar yeterli bulurken bazıları yetersiz bulabiliyor.

Karar vermeden önce farklı kullanıcı yorumlarını ve karşılaştırmalı incelemeleri detaylı bir şekilde inceleyin. Bu size daha iyi bir fikir verecektir. İyi bir seçim yapmanızı dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri