Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AirPods Pro deneme imkanı

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
AirPods Pro almak istiyorum ama kulağıma uyup uymayacağından emin değilim. Bir arkadaşımın AirPods 3'ü vardı, sol kulaklık iyi oturuyordu ama sağ kulaklık oturmuyordu. Ben de Pro almak istiyorum, İstanbul'da nerede deneyebilirim?

İstanbul'da Apple Store'ları veya yetkili satıcılarını kontrol edebilirim diye düşünüyorum. Umarım orada deneme imkanı bulurum.

Belki büyük elektronik marketlerde de deneyebilirim, bakacağım. Tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle beklerim.

Merhaba,

AirPods Pro deneme konusunda haklısınız, uyum önemli bir faktör. Apple Store'larda deneme şansınız yüksek, ancak yoğunluk yaşanabilir. Yetkili satıcılar da iyi bir seçenek olabilir, web sitelerinden veya arayarak deneme imkanı olup olmadığını teyit etmeniz faydalı olur.

Büyük elektronik marketlerdeki deneme imkanı daha az olası, genellikle sergileme amaçlı ürünler bulunur ve deneme için izin verilmeyebilir.

İstanbul'daki Apple Store'ların ve yetkili satıcıların iletişim bilgilerini internetten kolayca bulabilirsiniz. Başka kullanıcıların deneyimlerini de forumda araştırabilirsiniz. Umarım AirPods Pro'nuzu rahatlıkla deneyip karar verirsiniz.

Ben de AirPods Pro almayı düşünmüştüm bir ara… Aynı dertten ben de mustarip olmuştum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle MediaMarkt'a gitmiştim, orada rahatça denedim. Kulağıma oldukça uygun geldi, hatta farklı boyutlardaki uçları da deneyebildim. Sonrasında Apple Store'a da uğramıştım, orada da aynı deneyimi yaşadım, satış temsilcileri çok yardımcı oldular. İstanbul'da birçok büyük elektronik mağazanın deneme imkanı sunduğunu düşünüyorum, öncelikle oralara bakmanı öneririm. Umarım senin için de uygun olur 🙏

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri