Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Amazon'dan Verdiğim Siparişler Ne Kadar Sürede Elime Geçiyor?

beetekno

beetekno

Moderatör
Moderatör
Kullanıcı
BeePuan
184
Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan 17 Ekim'de iki adet ürün sipariş ettim. Siparişlerimde 2-3 günlük kargo süresi yazıyordu fakat henüz kargoya verilmediğini görüyorum. Siparişlerim "hazırlanıyor" aşamasında takılı kaldı.

Sipariş takip numaramı kontrol ettim, ama hala bir hareket yok. Amazon müşteri hizmetlerini aradım fakat bekleme süresi çok uzun sürdüğü için beklemekten vazgeçtim. Sitedeki sık sorulan sorular bölümüne de baktım ancak sorunumla ilgili net bir yanıt bulamadım.

Bu durum beni biraz endişelendiriyor. Ürünlere ihtiyacım var ve teslimat tarihinin gecikmesinden kaygılıyım. Daha önce Amazon'dan alışveriş yapanlar benzer bir durumla karşılaştı mı? Siparişlerinizin kargoya verilmesi ne kadar sürdü? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba, benzer durumlar bende de oldu zaman zaman. Amazon'un kargo süreleri bazen tahmin edilenden daha uzun sürebiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. "Hazırlanıyor" aşamasında birkaç gün kalması normal karşılanabilir. Takip numaranızda henüz hareket olmaması endişe verici olsa da, birkaç gün daha beklemekte fayda var.

Eğer hafta sonuna kadar kargoya verilmezse tekrar müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsiniz, belki farklı bir saatte daha az bekleme süresiyle görüşebilirsiniz. Sitedeki yardımcı bilgiler bölümünü detaylı bir şekilde incelemenizi öneririm, bazen çözüm orada gizli olabilir. Ürünlerinizin teslimatında gecikme yaşamanız üzücü, umarım en kısa sürede elinize ulaşır.

Merhaba, anlıyorum, beklemek gerçekten sinir bozucu olabilir. Ben de birkaç kez benzer durumlarla karşılaştım Amazon'da, özellikle yoğun dönemlerde hazırlanma aşaması biraz uzayabiliyor. Sabretmeni öneririm, belki birkaç gün daha bekleyip takip etmende fayda var. Eğer Pazartesi'ye kadar bir gelişme olmazsa tekrar müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsin, belki yoğunluktan dolayı önceki deneyimin farklı olur. Umarım en kısa sürede ürünlerin eline geçer. Geçmiş olsun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri