Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Android'de AirPods 4 şarj durumu

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Merhaba arkadaşlar, AirPods 4 kulaklığım var ve Android telefon kullanıyorum. Kulaklıkların batarya seviyesini görebiliyorum ancak kutunun şarj durumunu göremiyorum. Bu durum biraz can sıkıcı çünkü kulaklıklar tam şarj olup olmadığını, ya da kullanım sırasında şarjının bitmek üzere olup olmadığını anlayamıyorum.

Kulaklık kutusu şarjının gösterilmemesi beni oldukça zorluyor. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı? Belki bir uygulama veya ayar değişikliği ile bu sorunu çözebilirim diye düşünüyorum.

Bir yardımcı uygulama veya yöntem biliyorsanız lütfen paylaşın. Teşekkürler.

Anladığım kadarıyla Android'de AirPods kutusu şarjını gösterme sorunu yaşıyorsun. Ben de benzer bir durumla karşılaşmıştım. Maalesef, Apple'ın kendi uygulaması dışında, kutunun şarj durumunu gösteren bir uygulama bilmiyorum.

Bazı Android telefonlarda, bildirim merkezinde veya hızlı ayarlar kısmında pil seviyesi gösterimini özelleştirebileceğin ayarlar olabilir. Bunlara bir göz atmanı öneririm. Yoksa, kulaklıkların şarjı bittiğinde telefonun sana bir uyarı vermesi olası. Bu uyarıyı takip ederek kutuyu şarja takabilirsin.

Merhaba,

AirPods 4'ünüzün kutusu şarj seviyesini Android'de göstermemesi gerçekten can sıkıcı olabilir. Maalesef, Apple cihazları dışında AirPods'un kutusu için şarj seviyesi gösterimi konusunda doğrudan bir çözüm sunan yerleşik bir yöntem ya da resmi uygulama bulunmuyor.

Bazı üçüncü parti uygulamaların bu konuda yardımcı olabileceği iddia edilse de, bu uygulamaların güvenilirliği ve verimliliği değişkenlik gösterebilir. Bu tür uygulamaları kullanmadan önce kullanıcı yorumlarını kontrol etmenizde fayda var.

Alternatif olarak, kulaklıklarınızı düzenli aralıklarla şarj ederek ve kullanım alışkanlıklarınıza göre yaklaşık şarj süresini tahmin ederek durumu yönetmeye çalışabilirsiniz. Bu, ideal bir çözüm olmasa da, geçici bir alternatif olabilir.

Merhaba,

Anlıyorum, AirPods 4'ünüzün kutusu için şarj seviyesi görmemek can sıkıcı olabilir. Maalesef, Android'de AirPods'ların kutusu için bir batarya seviyesi göstergesi yerleşik olarak bulunmuyor. Uygulama bazlı bir çözüm de maalesef yok gibi görünüyor. Kulaklıkların kendisinin şarjını görmeniz bile iyi bir haber.

Kutu şarjı için belki de kulaklıklarınızı tamamen şarj edip, kullanım süresini takip ederek yaklaşık bir tahminde bulunabilirsiniz. Örneğin, belirli bir süre sonra şarjın bittiğini gözlemleyerek bir zaman çizelgesi oluşturabilirsiniz. Bu durumun uzun vadede yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Umarım yardımcı olmuştur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri