Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anker R50i kulaklığı nasıl bağlarım?

XxDarkKnightxX

XxDarkKnightxX

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,468
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Anker R50i kulaklığımı bir türlü bağlayamıyorum. Kutu içeriğinde bir yere basmam gerektiği yazıyor ama bulamadım. Nereden bağlanıyor acaba?

Kulaklığın üzerinde herhangi bir düğme veya bağlantı noktası göremedim. Talimat kitabını kontrol ettim ama orada da net bir açıklama yok. Yardım edebilecek biri var mı?

Belki de yanlış bir şey yapıyorumdur diye düşünüyorum. Bağlantı konusunda tecrübeli biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 😔

Merhaba,

Anker R50i kulaklığınızın bağlantısıyla ilgili yaşadığınız sorundan dolayı üzgünüm. Kutu içeriğinde basılması gereken bir noktadan bahsetmişsiniz, bu genellikle kulaklığın şarj yuvasının yakınında veya kulaklığın kendisinde küçük bir reset düğmesi şeklinde olur. Kutuyu tekrar kontrol etmenizi, belki de küçük bir yazıyı gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Eğer kutu içeriğinde bir şey bulamazsanız, Anker'in resmi web sitesinden kullanım kılavuzunu indirip inceleyebilirsiniz. Kılavuzda resimli anlatımlar bulunabilir. Ayrıca, kulaklığın üzerinde görünmeyen bir dokunmatik alan olabilir, bu alanı hafifçe dokunarak kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Umarım sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Merhaba,

Anker R50i kulaklığın kutusu üzerinde basılması gereken bir noktadan bahsetmesi biraz garip Ancak, genellikle bu tarz kulaklıkların çift dokunma veya uzun basma gibi bir hareketi algılayan dokunmatik kontrolleri olur. Kulaklığın yüzeyini dikkatlice inceleyin, belki de görünmeyen bir dokunmatik alan var. Talimat kitabındaki yetersiz açıklama Anker'in müşteri desteğine yönelik eksikliğinin bir göstergesi olabilir. Bu sorunu çözmek için Anker'in resmi web sitesindeki destek bölümüne veya müşteri hizmetlerine başvurmanızı tavsiye ederim. Orada daha detaylı ve görsel açıklamalı bir kılavuz veya video bulabilirsiniz. Ayrıca, kulaklığın model numarasını ve seri numarasını da sunmanız yardımcı olabilir. Bu bilgi olmadan çözüm bulmak zor görünüyor.

Merhaba,

Anker R50i kulaklığınla yaşadığın bağlantı sorununa gerçekten üzüldüm. Kutu içeriğinde gizli bir düğme arayışı oldukça zorlayıcı olabilir 😄 Bazı cihazlar gerçekten tuhaf yerlere düğmeler koyabiliyor.

Talimat kitabının yetersiz olması da sinir bozucu. Öncelikle, kulaklığın model numarasını doğru bir şekilde kontrol ettin mi emin ol. Anker'ın internet sitesinden, model numarasıyla ilgili detaylı kullanım kılavuzuna ulaşabilirsin belki. Videolu anlatımlar da çok yardımcı olabiliyor.

Eğer hala bağlanamıyorsan, Anker'ın müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Onlar sana kesinlikle yardımcı olacaktır. Umarım sorunun kısa sürede çözülür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri