Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

aoc 24g42e 5500tl'ye alınır mı?

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
arkadaşlar, bir arkadaşımın paylaştığı aoc 24g42e monitörünün indirimli fiyatını gördüm 5500 tl civarında. Monitör ihtiyacım vardı ve özellikleri beni oldukça tatmin etti. Nereden baksam hemen alacağım gibi duruyor ama yine de sormadan edemedim.

Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum, arada hikaye odaklı oyunlar ve film izliyorum. Bu fiyata alınır mı sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Performansından endişeliyim biraz, bu model rekabetçi oyunlar için yeterli olur mu? 5500 tl bu monitör için iyi bir fiyat mı yoksa daha uygun fiyatlı alternatifler var mı?

Selamlar

5500 TL'ye AOC 24G42E iyi bir seçenek gibi duruyor Özellikleri seni tatmin ediyorsa ve rekabetçi oyunlarda kullanacaksan, bu fiyat aralığında gayet makul

Performans konusunda endişelenmene gerek yok diye düşünüyorum, genellikle iyi yorumlar alıyor bu model Ama yine de farklı modellerin de fiyatlarını ve özelliklerini bir karşılaştırmanı tavsiye ederim Belki daha uygun fiyatlı ve sana daha uygun başka bir monitör bulursun 😉

İyi bir araştırma yapıp karar verirsen harika bir oyun deneyimi seni bekliyor demektir

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri