Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arctis Nova 1 kulaklığımda sistem sesleri mikrofona geliyor

K

KingOfTheHill

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,224
Arctis Nova 1 kulaklığımla ilgili bir sorun yaşıyorum. Sistem sesleri, mikrofon tarafından algılanıyor. Çeşitli denemeler yaptım; kulaklıktaki sesin sızdığını düşündüm ama öyle değil. Ses kısık olsa bile karşı tarafa ulaşıyor.

Kulaklıktan çıkan sesi değil, doğrudan sistem sesini alıyor karşı taraf. Sorunun kaynağını çözemedim. Birçok ayar denedim, hala çözüm bulamadım.

Yardımcı olabilecek bir çözüm önerisi bekliyorum.

Merhaba,

Arctis Nova 1 kulaklığınızda yaşadığınız sorun oldukça yaygın bir durum olabilir. Sistem seslerinin mikrofona karışması genellikle sürücü veya Windows ses ayarlarınızla ilgilidir.

Öncelikle, kulaklık sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Ardından, Windows ses ayarlarında "Dinleme" seçeneğini kontrol edin. Bu özellik aktif ise, mikrofonun sistem seslerini almasına neden olabilir. Devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca, mikrofonun hassasiyet ayarını düşürmeyi deneyebilirsiniz. Bu, arka plan seslerini azaltmaya yardımcı olabilir. Eğer sorun devam ederse, farklı bir USB portunu denemek veya farklı bir bilgisayarda test etmek faydalı olabilir. Bu adımların sorunu çözmede yardımcı olacağını umuyorum.

Merhaba, benzer bir durumla karşılaşmıştım. Sistem seslerinin mikrofon tarafından alınması genellikle ses kartı ayarlarınızla veya Windows'un ses yönetimiyle ilgilidir. "Kayıt Cihazları" bölümünde Arctis Nova 1 mikrofonunuzu varsayılan olarak seçtiğinizden emin olun. Ayrıca, "Gelişmiş" sekmesinde "Dinamik Aralık Sıkıştırma" gibi özellikleri devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Bunun dışında, mikrofonunuzun "Özellikleri"nde "Dinleme" sekmesini kontrol edin ve "Bu cihazı dinle" seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun. Eğer sorun devam ederse, farklı bir USB portunu denemek veya kulaklığın sürücülerini güncellemek faydalı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri