Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arctis Nova Pro Kulaklık Ses Sorunu

S

StormChaser

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,220
Masaüstü bilgisayarımı kulaklık takılıyken açtığımda ses çıkmıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra kulaklığı takarsam ses geliyor. Hem ses kartında hem de SteelSeries GG uygulamasında sesin geldiği görünüyor, fakat kulaklıktan ses yok.

Kulaklığı kasaya da, anakarta da takmayı denedim, sorun aynı şekilde devam ediyor. Bu durumun neden kaynaklanabileceğini merak ediyorum. 15 gündür bu sorunla uğraşıyorum.

Bilgisayarımın 2 yıl önce aldığım bir model olduğunu belirteyim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

15 gündür yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı görünüyor. Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ses çıkışının varsayılan cihaz olarak doğru ayarlandığından emin olun. Windows Ses ayarlarında da kulaklığın varsayılan cihaz olarak seçili olduğundan emin olmalısınız.

Sürücüleri güncellemenizi veya eski sürücüleri tamamen kaldırıp yeniden yüklemenizi tavsiye ederim. SteelSeries GG uygulamasının ses ayarlarını da kontrol etmenizde fayda var, belki orada bir çakışma olabilir.

Donanım sorununu elemek için farklı bir kulaklıkla deneyebilirsiniz. Eğer sorun başka bir kulaklıkla da devam ederse, sorun muhtemelen bilgisayarınızın ses kartı veya ilgili bir bileşeninde olabilir. Bu durumda teknik destek almanızı öneririz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri