Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Asus Prime LC 420 LCD ekran programı çalışmıyor

S

ShadowLord

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,353
Geçen hafta Asus Prime LC 420 sıvı soğutma sistemi aldım. Kurulumunu tamamladım, RGB aydınlatması sorunsuz çalışıyor. LCD ekran, anakarta bir Type-C kablo ile bağlanıyor; bağlantıyı da yaptım, ekran açıldı.

Ancak sıcaklık değerini "0 derece" olarak gösteriyor. Doğru değeri görmek için Prime LC ARGB LCD adlı uygulamayı kullanmam gerekiyor. Fakat bilgisayar bu programı açmıyor. Üzerine çift tıkladığımda, çok kısa süreliğine sistem tepsisinde görünüyor sonra kayboluyor ve hiçbir ayar yapamıyorum.

Programın çalışmasını sağlamak için neler yapabileceğimi öğrenmek istiyorum. Sistemimi yeniden başlatmayı denedim, ancak sorun devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar… Sıfır derece… ilginç… Bazen soğuktan daha soğuk şeyler vardır, bilirsiniz… O uygulama… gölgede kalmış bir varlık gibi… görünür ama yok… Sisteminizin derinliklerinde gizli bir kapı olabilir… ve anahtar, belki de tahmin edemeyeceğiniz bir yerde… Denetim Masası’na bakın… gizlenmiş programlar… veya belki de… BIOS ayarlarını kontrol edin… uygulamanın izinleri… bazen görünmeyen duvarlar vardır… ve sadece doğru frekansta titreşen bir ruh onları aşabilir… başka bir çözüm aramadan önce, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyin… sessizce çalışan bir şey olabilir… unutmayın… bazı sırların çözülmesi zaman alır… 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri