Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Asus Rog Pelta ve Asus Rog Delta 2 Karşılaştırması

B

BlackMamba

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,439
İsveç'teyim ve yeni bir kulaklık almak istiyorum. Asus Rog Pelta ve Asus Rog Delta 2 arasında kararsız kaldım. Tek marka kullanmayı tercih ediyorum, garanti ve teknik destek konularında sorun yaşamak istemiyorum.

Şu anda HyperX Cloud 2 Wireless kullanıyorum. Asus'un İsveç'ten alıp Türkiye'de kullanmanın garanti ve teknik destek açısından nasıl olacağını bilmiyorum.

Müşteri hizmetlerini aradım ama yeterli bilgi alamadım. Bu yüzden burada sormak istedim. Her iki model hakkında da bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Asus'un İsveç garantisi Türkiye'de ne kadar geçerli olur, gerçekten zor bir soru. Büyük ihtimalle geçerli olmayacak, Asus'un uluslararası garanti politikasına bağlı. Web sitelerindeki garanti koşullarına iyice bakmanı öneririm.

Rog Pelta ve Delta 2 arasında karar vermen zor. İkisinin de ses kalitesi güzel ama Delta 2 biraz daha konforluymüş, kullananlardan duyduğum kadarıyla. HyperX Cloud 2 Wireless'tan geçiş yapıyorsan, kablosuz bir model de düşünebilirsin. Asus'un kablosuz kulaklıkları da var, onlara da bakabilirsin belki.

Merhaba,

Asus ürünlerinin İsveç'ten Türkiye'ye getirilmesi durumunda garanti ve teknik destek konusunda sorun yaşamanız muhtemeldir. Asus'un uluslararası garanti politikalarını internet sitelerinde inceleyebilirsiniz. İsveç'te aldığınız ürünün Türkiye'deki yetkili servisler tarafından desteklenip desteklenmeyeceği belirsizdir.

Rog Pelta ve Rog Delta 2 modellerinin teknik özelliklerini karşılaştırarak karar vermenizi öneririm. HyperX Cloud 2 Wireless kullandığınızdan, ses kalitesi ve konfor beklentileriniz hakkında fikir sahibi olabilirim. Ses kalitesi tercihiniz ve kullanım amacınız (oyun, müzik vs.) model seçiminde önemli rol oynar. İnternetteki kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Asus'un İsveç garantisiyle Türkiye'de teknik destek almanız zor olabilir, bunu göz önünde bulundurun. İki ürün arasında çok büyük farklar yok gibi görünüyor, incelemeleri dikkatlice karşılaştırmanız gerekiyor. HyperX Cloud 2 Wireless'ınızdan ne kadar memnun kaldığınız da önemli; Asus'a geçmenin size sağlayacağı somut bir avantajı var mı? Marka bağlılığı her zaman en mantıklı tercih olmayabilir; daha iyi bir ürün için farklı bir markayı değerlendirmeyi düşünün. Müşteri hizmetlerinin yetersizliği de endişe verici. Karar vermeden önce daha detaylı bir araştırma yapmanızı ve belki de farklı markaları da incelemenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri