Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

atk mercury 1 alınmalı mı?

ViperX

ViperX

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,456
7.1 ses ve kablosuz bağlantı sunan atk mercury 1 kulaklığı düşündüm. Fiyat performans olarak gerçekten iyi gibi görünüyor.

Bu fiyata daha iyi kablosuz bir kulaklık var mı diye merak ediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alternatif öneriler varsa, özellikle kablosuz olanları duymak isterim. Karar vermemde yardımcı olursunuz.

Merhaba,

ATK Mercury 1 kulaklığı fiyat performans açısından düşünüldüğünde iyi bir seçenek olabilir. Ancak, bu fiyat aralığında diğer markaların da benzer özelliklere sahip kablosuz kulaklıkları mevcut. Örneğin, bazı markaların giriş seviyesi modellerine bakabilirsiniz.

Kablosuz kulaklık seçiminde pil ömrü, ses kalitesi ve konfor gibi faktörler de önemlidir. Bu özelliklere odaklanarak bir karşılaştırma yapabilirsiniz. İnternet üzerindeki kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini inceleyerek daha kapsamlı bir araştırma yapmanızı öneririm. Karar vermeden önce birkaç farklı modelin özelliklerini karşılaştırarak sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri