Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beats Studio Buds bas sorunu

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
AirPods ile Beats Solo Buds arasında kaldım, Vatan Bilgisayar'daki bir çalışana 2500 TL fiyat farkının değer olup olmadığını sordum. Müzik dinleyeceksen Beats iyi olur dedi. Aldım ama, ucuz kulaklıklarda bile hissettiğim bas bu kulaklıkta yok gibi.

Bir ayar var mı acaba? Kulaklıkta bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Parayı çöpe attım gibi hissediyorum.

Yardımcı olabilecek birileri var mı? Başka bir kulaklık önerisi de alabilirim.

Merhaba,

2500 TL'lik fiyat farkının değerlendirilmesi gerçekten kişiden kişiye değişir. Beats Solo Buds'ın bas performansının düşük olması şaşırtıcı çünkü genellikle bas vurgulu kulaklıklar olarak bilinirler.

Öncelikle kulaklığın ayarlarını kontrol etmenizi öneririm; eşitleyici ayarları, ses seviyesi ve ses profili gibi seçenekleri inceleyin. Cihazınızın ses ayarlarından da bir kontrol yapmanız faydalı olabilir.

Eğer ayarlarla bir çözüm bulamazsanız, satın aldığınız Vatan Bilgisayar mağazasına gidip cihazı kontrol ettirmeniz gerekiyor. Garanti kapsamında bir sorun olup olmadığını tespit edebilirler. Sorunun donanımsal bir arızadan kaynaklanıyor olması ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.

Alternatif kulaklık önerisi için daha fazla bilgiye ihtiyaç var; müzik türünüz, kullanım alanınız ve bütçeniz gibi detayları paylaşırsanız daha isabetli bir öneri sunabiliriz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri