Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beyblade'de favori seri hangisi?

H

hocahanim

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
37
Beyblade izleyen var mı hala ya? Benim çocukluğumun efsanesiydi resmen. Acaba en sevdiğiniz seri hangisiydi merak ettim. Benim için ilk seri bambaşkaydı, Metal Fusion falan da güzeldi ama ilk göz ağrısı işte. Gingka falan unutulmaz karakterlerdi.

Acaba yeni serileri nasıl, izleyen var mı aranızda? Metal Fight'tan sonra bıraktım ben açıkçası. Eskiden ne kartondan arenalar yapardık arkadaşlarla, hey gidi günler. Hatta bir ara turnuva bile düzenlemiştik mahallede. Şimdi düşünüyorum da ne kadar saçmaydı ama o zamanlar çok ciddiydik.

Şimdiki çocuklar neyle oynuyor acaba? Beyblade hala popüler mi ki? Nostalji yapayım dedim birden, aklıma geldi. Sizin favori seri hangisiydi ve neden? En sevdiğiniz karakterler de cabası!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri