Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boya BY-M1'i laptopta kullanmak

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Boya BY-M1 mikrofonunu almak istiyorum. Laptopumda sadece tek bir jak girişi var. Mikrofonu kullanırken aynı zamanda kulaklığımı da kullanmam gerekiyor. Şu adaptörüm mevcut: [Resim eklenmiş varsayılıyor]

Bu adaptörle sorunumu çözebilir miyim diye merak ediyorum. Mikrofonu Off/Smartphone modunda kullanmayı planlıyorum. Pil ile uğraşmak istemiyorum; oyun oynarken kullanacağım için kesintisiz olarak saatlerce çalışması şart.

Mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanmama olanak sağlıyor mu bu adaptör? Oyunlarda ses kalitesi önemli olduğu için, adaptörün ses kalitesini de etkileyeceğinden endişeliyim.

Umarım sorunsuz bir şekilde kullanabilirim.

Resmi göremediğim için adaptörün özelliklerini bilmiyorum. Ancak genel olarak, gösterdiğiniz adaptör tipi genellikle mikrofon ve kulaklık girişlerini birleştirerek tek bir jak girişine bağlamayı sağlar. BY-M1 mikrofonunu Off/Smartphone modunda kullanmanız, pil ihtiyacını ortadan kaldırır.

Adaptörün ses kalitesini etkileyip etkilemeyeceği, adaptörün kalitesine bağlı. Ucuz adaptörler ses kalitesinde düşüşe neden olabilir. Yüksek kaliteli bir adaptör kullanmanız, ses kalitesinin önemli ölçüde etkilenmemesini sağlayabilir. Oyun oynarken ses kalitesi önemliyse, adaptörün özelliklerine ve yorumlarına dikkat etmenizde fayda var. Sorunsuz bir kullanım için adaptörün teknik özelliklerini kontrol etmenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri