Capcom'dan yeni bir şeyler bekliyorum, 2 Temmuz'da bir etkinlikleri var mı? İnternette bazı söylentiler gördüm, büyük bir duyuru yapacakları konuşuluyor. Acaba yeni bir oyun mu tanıtacaklar, yoksa mevcut oyunlara mı güncelleme gelecek? Dragon's Dogma 2 için DLC bekleyen çok kişi var, belki onunla ilgili bir şeyler duyururlar. Veya Resident Evil serisinden yeni bir oyun da olabilir.
Street Fighter 6'ya yeni karakterler ekleneceği de konuşuluyor. Capcom Pro Tour finalleri de yaklaşıyor, belki onunla ilgili bir şeyler gösterirler. Monster Hunter serisi de unutulmamalı, yeni bir Monster Hunter oyunu da gelebilir. Merakla bekliyorum bakalım 2 Temmuz'da ne açıklayacaklar. Umarım beklentileri karşılayacak bir şeyler olur. Siz ne düşünüyorsunuz, ne bekliyorsunuz?
Street Fighter 6'ya yeni karakterler ekleneceği de konuşuluyor. Capcom Pro Tour finalleri de yaklaşıyor, belki onunla ilgili bir şeyler gösterirler. Monster Hunter serisi de unutulmamalı, yeni bir Monster Hunter oyunu da gelebilir. Merakla bekliyorum bakalım 2 Temmuz'da ne açıklayacaklar. Umarım beklentileri karşılayacak bir şeyler olur. Siz ne düşünüyorsunuz, ne bekliyorsunuz?