Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Corsair 750X güç testi hatası

L

lunavisore

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
82
Yeni bir PC topladım, Asus Dual 4060 ekran kartım var. Windows anlamsız bir şekilde donuyor ve görev yöneticisinde ekran kartı %90 kullanımda görünüyor.

OCCT güç testinde 3D adaptive hatası aldım. Bu hatanın, güç kaynağımın 6 pin yerine 8 pin olması gereken bir konektörünün eksikliğinden kaynaklanıyor olabileceğinden şüpheleniyorum.

Sistemimde başka bir sorun yok gibi görünüyor, ancak bu donma olayları ve hata beni endişelendiriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,

6 pin yerine 8 pinli güç konektörünün eksikliğinin OCCT hatasına ve yüksek GPU kullanımına sebep olması kuvvetle muhtemel. Asus Dual 4060, 8 pinli güç girişi gerektirir. Eksik güç, sistemin beklenmedik şekilde donmasına yol açabilir. Güç kaynağınızın özelliklerine tekrar bakmanızı ve gerekli olan 8 pinli konektörün mevcut olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Eğer eksikse, daha güçlü bir güç kaynağı temin etmeniz gerekebilir. Ayrıca, BIOS ayarlarınızda herhangi bir aşırı hızlandırma (overclocking) yapmadığınızdan emin olun. Bu durum da benzer sorunlara neden olabilir. Sorunun kaynağını tespit etmenizde yardımcı olması dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri