Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CS2 AMD sürücüsü 24.6.1'de sıkıntı mı var?

M

mimaryagmur

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
44
Ya beyler CS2'de AMD'nin 24.6.1 sürücüsüyle oyun fena kasıyor bende. Normalde akıcı oynuyordum, bu güncellemeyle FPS yerlerde sürünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ayarlarla mı alakalı acaba? Bütün ayarları düşürdüm yine de düzelmedi. Başka oyunlarda sıkıntı yok, sadece CS2'de böyle. Bir de ekran kartı RX 6600, işlemci de Ryzen 5 5600. Sistem de kötü değil yani. Steam'den dosyaları doğrulattım, ekran kartı driverını silip tekrar kurdum ama nafile. Çözüm bilen varsa yazsın ya, oyundan soğudum resmen. Ne yapmam lazım şimdi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri