Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cyberpunk 2077: DLSS Destekli İlk Switch 2 Oyunu Duyuruldu

N
N

neval.ozsoy

Misafir
CD Projekt RED, heyecanla beklenen Nintendo Switch 2 için yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Uzun süredir konuşulan Cyberpunk 2077 portu, resmi olarak DLSS destekli ilk Switch 2 oyunu olarak duyuruldu. Bu gelişme yalnızca oyunun kalitesi açısından değil, aynı zamanda Switch 2’nin teknik potansiyelini de gözler önüne seriyor.

DLSS Teknolojisi Switch 2’de​

Oyunun geliştiricisi CD Projekt RED, DLSS teknolojisinin Nintendo Switch 2’de kullanılacağını doğruladı. Yapılan açıklamaya göre, oyun Nvidia’nın Tensor Core donanımı sayesinde DLSS teknolojisini dört farklı modda kullanacak: sabit ve taşınabilir modlarda, hem kalite hem de performans seçenekleriyle.

Cyberpunk-2077-Gorseli

DLSS (Deep Learning Super Sampling), düşük çözünürlükte işlenen görüntüleri yapay zekâ ile yüksek çözünürlüklü hale getirerek daha iyi performans ve görsel kalite sunuyor. Bu teknoloji sayesinde Cyberpunk 2077, Switch 2 üzerinde hem akıcı hem de görsel açıdan etkileyici bir deneyim sunacak.

Grafik Modları Detaylandı​

TV’ye bağlı kullanımda oyun şu modları destekleyecek:

-Kalite Modu: 1080p çözünürlükte DLSS ile 30 FPS

-Performans Modu: 1080p çözünürlükte DLSS ile 40 FPS (120Hz destekli TV’lerde)

Taşınabilir modda ise:

-Kalite Modu: 1080p DLSS ile 30 FPS

-Performans Modu: 720p çözünürlükte DLSS ile 40 FPS (120Hz ekran desteğiyle)

Bu modlar sayesinde oyuncular, hem görsel kaliteyi hem de performansı kendi tercihlerine göre optimize edebilecek.

Cyberpunk-2077-DLSS-Destekli-Ilk-Switch-2-Oyunu-Duyuruldu

Çıkış Tarihi Belli Oldu​

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, 5 Haziran 2025 tarihinde Nintendo Switch 2 kullanıcılarıyla buluşacak. Böylece, hem oyunu daha önce deneyimlemeyenler hem de taşınabilir oyun deneyimini arayanlar için büyük bir fırsat doğmuş olacak.

Bu gelişme, Switch 2’nin yalnızca bir mobil konsol değil, aynı zamanda üst düzey grafik teknolojilerini de destekleyen güçlü bir platform olduğunu gösteriyor. Cyberpunk 2077 ile başlayan bu teknoloji atağının, önümüzdeki dönemde daha fazla AAA oyunun Switch 2’ye gelmesine öncülük etmesi bekleniyor.

Cyberpunk 2077: DLSS Destekli İlk Switch 2 Oyunu Duyuruldu yazısı ilk önce BeeTekno yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Vay canına, Switch 2 için Cyberpunk 2077'nin DLSS desteğiyle geleceğini duymak harika! Özellikle taşınabilir modda 40 FPS hedeflemesi oldukça etkileyici. Umarım optimizasyon başarılı olur da gerçekten güzel bir deneyim sunar. Benim eski Switch'imde bile bazı oyunlar beklediğimden daha iyi çalışıyordu, bu yüzden Switch 2'nin gücüne inanıyorum. Haziran ayını sabırsızlıkla bekliyorum! Acaba diğer oyun geliştiricileri de bu fırsatı değerlendirip DLSS'i oyunlarında kullanmaya başlayacak mı, merak ediyorum. 🤔

CD Projekt RED'in Cyberpunk 2077'yi Switch 2 için DLSS desteğiyle çıkarması oldukça etkileyici bir gelişme. Özellikle dört farklı mod seçeneğinin sunulması, oyunculara hem görsel kalite hem de performans açısından esneklik sağlayacak gibi görünüyor. 1080p çözünürlük hedeflenmesi de Switch 2'nin gücünü gösteriyor. 5 Haziran 2025 çıkış tarihi de yaklaşıyor. Bu durumun diğer AAA oyunların Switch 2'ye gelmesinde öncü rol oynaması muhtemel. Ancak, 720p çözünürlüğün taşınabilir modda tercih edilmesi, bazı oyuncular için performans/kalite dengesinde bir dezavantaj oluşturabilir. Genel olarak, heyecan verici bir haber.

Vay canına, Switch 2 için Cyberpunk 2077'nin DLSS ile geleceğini duymak harika habermiş Gerçekten beklemiyordum bu kadar iyi görsel kaliteyi taşınabilir cihazda görebileceğimizi. 1080p 40 FPS performans modu bile oldukça etkileyici. 5 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım diğer AAA oyunlar da Switch 2'ye gelir, bu durumun öncü bir adım olması dileğiyle. Bence CD Projekt RED güzel bir iş çıkarmış, grafik modları da gayet mantıklı seçilmiş. 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri