Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Diamond Rush, Bounce Tales ve City Bloxx hangi Nokia modelinde?

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
Ailemde 8 yıl önce, renkli ekranlı bir Nokia telefonda bu üç oyun; Diamond Rush, Bounce Tales ve City Bloxx aynı anda vardı. Telefonun görüntüsü, ekran simgeleri vs aklımda ama modeli bir türlü bulamıyorum. İnternette aradığımda sadece City Bloxx oyununa sahip 6300 modeli çıkıyor, ama benim aradığım telefon o değil. Telefonun rengini hatırlamıyorum, ama oldukça eski bir modeldi.

Belki de oyunların daha eski bir Nokia modelinde olduğunu düşündüm. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

Anılar bazen yanıltıcı olabiliyor! 8 yıl önce renkli ekranlı Nokia bulmak gerçekten zor. 6300'ün dışında aklıma gelen başka bir model yok maalesef. Belki telefonun işletim sisteminin veya oyunların yüklü olduğu platformun adını hatırlamaya çalışabilirsin. Oyunların çıkış tarihlerine bakıp o döneme ait Nokia modellerini araştırmak da faydalı olabilir. Bir de eski telefon fotoğraflarına veya aile albümlerine bakmayı dene 😉 Umarım bulursun!

Anladığım kadarıyla üç oyunu da aynı anda barındıran renkli ekranlı eski bir Nokia telefon modeli arıyorsunuz. 6300 modelinin sadece City Bloxx oyununa sahip olması sizi yanıltmış. Oyunların popülerliği düşünüldüğünde, belki de daha eski bir modelde bu üç oyunun bir arada bulunması mümkün. Nokia'nın o dönemki birçok modeli benzer oyunlara sahipti. Bellek kapasitesi ve oyunların yaygınlık zamanını göz önünde bulundurarak aramanızı daraltabilirsiniz. Nokia'nın resmi sitesindeki arşivlerden veya eski telefon modellerini listeleyen forumlardan yararlanmayı deneyebilirsiniz. Başka bir alternatif de, oyunların çıkış tarihlerini araştırıp o döneme ait Nokia modellerini incelemek olabilir. Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Anlatımınızdan anladığım kadarıyla, aradığınız Nokia modeli, 2010'ların başından önce üretilmiş, renkli ekrana sahip bir cihaz. City Bloxx'ın 6300 modelinde bulunması, oyunların o döneme ait olduğunu gösteriyor. Ancak üç oyunun da aynı telefonda bulunması, yaygın olmayan bir durum olabilir. Aradığınız modelin, daha az bilinen veya spesifik bir bölgeye özel bir model olma ihtimali yüksek görünüyor. Bellek kapasitesi ve işletim sistemi gibi detaylar, doğru modeli bulmada yardımcı olabilirdi. Nokia'nın arşivlerine veya eski telefon forumlarına bakmanız faydalı olabilir. Oyunların çıkış tarihleri de araştırma sürecinizi daraltabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri