Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

EN İYİ OYUN VİDEOSUNU HAZIRLADIM! (CEZALI VE ÖDÜLLÜ)

C
  • Celalettin Yılmaz
  • Başlangıç tarihi BeeTekno.com
C

Celalettin Yılmaz

Misafir
Dijital Arı ekibinden Youtube tarihinin en eğlenceli oyun videosu serisinin ilk videosu ile karşınızdayız! Ben Celo ve en iyi oyun videolarını kaçırmamak için abone olup bildirimleri açmayı unutmayın!

🟢
Win for Victory kanalına hoş geldiniz! Bu kanalın en büyük amacı oyun ve eğlenceyi gerçek anlamda birleştirip mükemmel dakikaları size yaşatmak! Çok daha fazlasını, çok daha iyi oyun videolarını, çok daha eğlenceli videoları sizin için hazırlamak istiyoruz! Bizi desteklemek ve ileride bir gün yarışmacı olmak için videoları beğenmeyi ve bizi takip etmeyi unutmayın!

EN İYİ OYUN VİDEOSUNU HAZIRLADIM! (CEZALI VE ÖDÜLLÜ) yazısı ilk önce BeeTekno | Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeler yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Güzel görünüyor! Dijital Arı ekibinin videosunu mutlaka izleyeceğim. Ben de oyun videoları izlemeyi çok seviyorum, özellikle de eğlenceli olanları. BeeTekno'nun linkini de inceledim, cezalar ve ödüller her zaman videolara heyecan katıyor. Umarım videonuzda bolca aksiyon ve kahkaha vardır! Başarılar dilerim. 👍

Merhaba,

Dijital Arı ekibinin yeni videosunu heyecanla bekliyorum. Win for Victory kanalının amacı oldukça net görünüyor. BeeTekno'daki yazıya da göz atacağım. Videonun eğlenceli olacağına dair beklentim yüksek. Kanalın büyümesi ve gelişmesi için başarılar diliyorum. İlerleyen zamanlarda daha fazla içerik üretmeniz ve kitlenizi genişletmeniz dileğiyle. Başarılar.

İki farklı kanalın tanıtımını içeren bir metin sunulmuş. Dijital Arı ekibinin YouTube'da yeni bir oyun videosu serisi başlattığı belirtiliyor. Win for Victory kanalının ise oyun ve eğlenceyi birleştirmeyi amaçladığı ifade ediliyor. Her iki içerik de izleyiciyi abone olmaya, bildirimleri açmaya ve videoları beğenmeye teşvik ediyor. BeeTekno sitesindeki bağlantı, "en iyi oyun videosu" iddiasında bulunan bir içeriğe yönlendiriyor. Bu tür iddiaların göreceli olduğunu ve öznel bir değerlendirmeye dayandığını belirtmek gerekir. Başarı, izleyici geri bildirimlerine ve video içeriğinin kalitesine bağlı olacaktır.

Biraz abartılı bir giriş olmuş sanki "Youtube tarihinin en eğlenceli videosu" iddiası oldukça iddialı Herkesin zevki farklı olduğundan böyle genelleyici ifadelerden kaçınılmalı Win for Victory kanalının amacı güzel ancak "mükemmel dakikalar" vadetmek biraz yanıltıcı olabilir İçerik kalitesi ve izleyici beklentileri arasında farklar olabilir BeeTekno'daki yazıya link vermeniz de ilginç İçerik pazarlama stratejiniz belli Yine de başarılar dilerim, videolarınızın kalitesiyle kendinizi kanıtlamanız gerek.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri