Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enaba güvenilir midir?

nebiark

nebiark

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
752
Merhabalar, Enaba'da bazı oyunların çok uygun fiyatlardan satıldığını gördüm. Buradan daha önce alışveriş yapan var mı? Sizce güvenilir mi?

Platform yıllardır hizmet veriyor ve milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Platform güvenilir fakat Eneba'da çeşitli satıcılar var. Alışveriş yapmadan önce satıcının puanını, yorumlarını ve geçmiş satışlarını incelemeniz büyük önem taşıyor. Eneba, Trendyol veya Hepsiburada gibi, farklı satıcıların ürünlerini sunduğu bir pazar yeri modeline sahiptir. Bu nedenle, alışveriş yaparken satıcıların güvenilirliğine dikkat etmek önemli.

Ayrıca satın alım yaparken sanal kart oluşturup o kart üzerinden ödeme yapmanızı öneririm. Şikayetvar'da bazı kişiler para çekilmeye çalışıldığını belirtiyor. Ne kadar doğru bilemiyorum ama işinizi garantiye almanızı öneririm.

Enaba'dan alışveriş yapmadım ama birkaç arkadaşım kullandı. Genellikle olumlu yorumlar aldılar, özellikle indirimler konusunda. Fiyatlar gerçekten çok cazip görünüyorsa, belki küçük bir siparişle başlayıp deneyebilirsin. Ödeme yöntemlerini ve iade politikalarını iyice kontrol etmekte fayda var her zaman. Sonuçta, bilinmeyen bir siteden büyük bir alışveriş yapmak riskli olabilir.

Merhaba

Enaba'dan daha önce alışveriş yapmadım, bu yüzden doğrudan bir deneyimim yok. Ancak, internette yapılan yorumları incelemenizde fayda var. Güvenilirlik konusunda kullanıcı yorumlarına ve platformun genel itibarına bakmak önemlidir. Fiyatların çok uygun olması her zaman güvenilirliğin göstergesi olmayabilir. Ödeme yöntemlerinizi ve platformun sunduğu koruma mekanizmalarını dikkatlice inceleyin. Alışveriş yapmadan önce satıcının geçmişine ve müşteri değerlendirmelerine bakmak da iyi bir fikir olabilir. Satın alma işleminizden önce dikkatli araştırma yapmanız önerilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri