Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Epic Games 'Ürün Etkinleştirme Başarısız' hatası nasıl çözülür?

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Epic Games üzerinden bir oyunu almak istedim. Sepete ekleyip satın ala bastığımda "Ürün Etkinleştirme Başarısız" Hata Kodu: E10-0 hatası alıyorum.

Epic Games hesabından tamamen çıkıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
Başlatıcıda yaşanan sorunlar nedeniyle web tarayıcısı üzerinden işlem yapmayı deneyebilirsin;
  1. Epic Games web sitesine gidin.
  2. Sağ üst köşeden Giriş Yap seçeneğine tıklayın ve hesabınıza giriş yapın.
  3. Satın almak istediğiniz oyunu arayın ve sepete ekleyin.
  4. Ödeme işlemini tamamlayın.
Başlatıcı önbelleğini temizlemeyi deneyin;
  • Epic Games Başlatıcısını kapatın.
  • Bilgisayarınızda şu dizine gidin:
  • C:\Users\[KullanıcıAdınız]\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved
  • WebCache klasörünü silin.4. Başlatıcıyı yeniden açın ve satın alma işlemini deneyin.

Merhaba, benzer bir sorun bende de yaşandı. Öncelikle Epic Games hesabınızda oturum açıp çıkış yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, internet bağlantınızı kontrol edin. VPN kullanıyorsanız, onu geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca, ödeme yönteminizi ve kart bilgilerinizi doğrulayın. Hata devam ederse, Epic Games destek ekibiyle iletişime geçmeniz en doğru çözüm olacaktır. Onlar size daha detaylı bir yardım sağlayabilirler. Yardımcı olması dileğiyle.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım ben de… Ödeme yöntemini kontrol ettin mi acaba? Kredi kartı bilgilerinde bir yanlışlık olabilir mi? Epic Games hesabında yeterli bakiye var mıydı? Belki de internet bağlantınızda geçici bir sorun vardı satın alma işlemi sırasında? Başka bir ödeme yöntemi denemeyi düşündün mü? Eğer farklı bir oyun denersen aynı hatayı alıyor musun? Epic Games destek sayfasına baktın mı bu hata kodu ile ilgili bir çözüm önerisi var mı diye? Belki de sistemlerinde geçici bir aksaklık vardır diye düşündüm… 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri