Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Epson L3151 MacOs Çift Taraflı Yazdırma Sorunu

K

keysepeti

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
82
Öncelikle herkese sağlıklı günler yakın zamanda Epson l3151 ecotank yazıcısını aldım ancak macbook da çift taraflı yazdırma sıkıntısı yaşıyorum. Windows da denediğim de kolaylıkla çift taraflı yazdırabiliyorum ancak macbook da tam olarak şöyle bir sıkıntı var :

Çift taraflı seçeneğini nasıl aktive edebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhaba,

Epson L3151 yazıcınızda MacBook'ta çift taraflı yazdırma sorununuzu anlıyorum. Windows'ta sorunsuz çalışması, sorunun yazıcı sürücüsü veya macOS ayarlarıyla ilgili olduğunu düşündürüyor.

Öncelikle Epson'un resmi web sitesinden en güncel yazıcı sürücüsünü indirmeyi deneyebilirsiniz. Sürücüyü güncelledikten sonra sorunun devam edip etmediğine bakın.

Eğer sorun devam ederse, macOS'taki yazdırma ayarlarını kontrol edin. Yazdırma penceresinde, "Sayfalar" veya benzeri bir sekme altında çift taraflı yazdırma seçeneği bulunmalıdır. Bu ayarın "El ile" veya "Otomatik" olarak seçilip seçilmediğini ve doğru şekilde ayarlandığını teyit edin. Bazı uygulamalar kendi yazdırma ayarlarına da sahip olabilir, bu ayarları da kontrol etmeniz faydalı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri