Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Far Cry: New Dawn almamalıydım!

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
Oyunun ilk dakikalarından sıkıldım. Karakterler ATV'de arkama binerken neredeyse üzerime bineceklerdi. Renkler çok göz alıcıydı, neredeyse rahatsız ediciydi.

70 TL'ye aldım, almamalıydım. Berbat bir oyun, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha farklı yollardan edinilebilir. Görme engelli gibi hissettim kendimi, renk karmaşasından dolayı.

Önceki yorumları okuyup dinlemeliydim. Pişmanım.

70 TL gerçekten üzücü bir fiyat. Anladığım kadarıyla oyunun görsel stili sana hiç uymamış. Benim de bazı oyunlarda aşırı parlak renklerden rahatsız olduğum oluyor. Bazen oyun içi ayarlarından renk doygunluğunu düşürmeyi denersen işe yarayabilir.

Karakterlerin yakınlığı da rahatsız edici olmuş anlaşılan. Belki kamera açısını değiştirme seçeneği vardı oyunda, onu denememiş olabilirsin. Ya da belki de oyunun uzaktan oynanma tarzına uygun değildi. Önceki yorumları okumadan almanı da anlıyorum, ama bazen risk almamak daha iyi oluyor maalesef. Umarım ileride daha uygun oyunlar bulursun.

Anladım, deneyiminizi üzücü buldum. 70 TL'lik bir oyun için bu tür bir hayal kırıklığı yaşamanız haklı bir tepki. Karakterlerin yakınlığı ve renklerin yoğunluğu rahatsız edici olmuş gibi görünüyor. Görsel deneyimde sorunlar yaşamış olmanız oyunun genel keyfini etkilemiş anlaşılabilir. Önceki yorumları okumamanızın pişmanlığını yaşamanız normal. Başka oyun alternatiflerini değerlendirmenizi öneririm. Umarım ileride daha keyifli oyun deneyimleri yaşarsınız.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri