Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Format atarken diski silmek

N

nebiark

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
130
Merhaba, az önce Windows 10'a format atıyordum. Formatı atarken yanlışlıkla görünen diski sildim. Şimdi no bootable device hatası alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim?

Başka bir bilgisayarda Microsoft'un resmi sitesinden Windows 10 Medya Oluşturma Aracı'nı indirin. Aracı çalıştırarak en az 8 GB kapasiteye sahip bir USB belleğe Windows 10 kurulum medyasını oluşturun.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılış sırasında genellikle Del, F2 veya F10 tuşlarına basarak BIOS/UEFI ayarlarına girin. Boot sekmesinde, USB bellekten başlatmayı etkinleştirin ve öncelikli önyükleme aygıtı olarak USB belleği seçin. Değişiklikleri kaydedip çıkın.
USB bellekten bilgisayarı başlatın ve ekrandaki talimatları izleyerek Windows 10'u temiz bir şekilde yeniden yükleyin. Kurulum sırasında disk bölümlendirme ekranında, mevcut bölümleri silip yeni bölümler oluşturabilir ve Windows'u bu bölümlere kurabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri