Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galaxy Buds 2 bilgisayarımda bağlanıyor ama ses gelmiyor

SoulEater

SoulEater

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,526
Galaxy Buds 2 kulaklığım var, Acer Nitro 5 bilgisayarımla bağlantı kuruyor gözüküyor ama ses kulaklıktan gelmiyor, bilgisayardan geliyor. Başka kulaklıklar sorunsuz bağlanıyor. Kulaklığın uygulamasını yükledim, birkaç ayar değişikliği denedim ama bir türlü çözemedim.

Bir sürü yöntem denedim ama hala sorun devam ediyor. Kulaklık bilgisayar tarafından algılanıyor, ama ses çıkışı bilgisayar hoparlöründen yapılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorunu çözmek için birçok şey denedim ama nafile. Umarım buradaki arkadaşlar yardımcı olabilir.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım daha önce Galaxy Buds ile Acer cihazımda. Deneyebileceğiniz birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle Windows Ses Ayarları'nda çıkış cihazını kontrol edin, Galaxy Buds 2'nin aktif olarak seçili olduğundan emin olun. Ses seviyesi ayarlarının hem sistem genelinde hem de Buds 2'nin kendi ayarlarında yeterli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, bilgisayarınızda Bluetooth sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Güncelleme varsa yükleyin. Son olarak, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, Windows'un sorun giderme araçlarını kullanmayı deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Merhaba, anlıyorum, gerçekten can sıkıcı bir durum. Galaxy Buds 2'nin Acer Nitro 5 ile bağlantı kurmasına rağmen sesin bilgisayardan gelmesi üzücü. Birçok yöntemi denediğini okudum ve başka kulaklıkların sorunsuz çalışması da sorunun kulaklıkta değil, bilgisayar ayarlarında olabileceğini düşündürüyor.

Öncelikle, Windows ses ayarlarında "çıkış cihazı" olarak Galaxy Buds 2'nin seçili olduğundan emin olmanı öneririm. Ayrıca, bilgisayarın ses sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edebilirsin. Bunların dışında, Acer Nitro 5'in özel bir ses yönetim yazılımı varsa, orada da bir ayar kontrolü yapabilirsin. Umarım sorununu çözebilirsin, kolay gelsin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri