Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galaxy Buds FE alınmalı mı?

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
1400 TL'ye Galaxy Buds FE gördüm dün. Almaya değer mi diye düşünüyorum.

Bu fiyata daha iyi alternatifler var mı acaba? Örneğin, Soundcore marka kulaklıklara baktım, onlar da fena değilmiş gibi görünüyor.

1400 TL civarında iyi bir kulaklık önerisi olan var mı? Başka önerileriniz varsa da bekliyorum.

1400 TL'ye Galaxy Buds FE gerçekten cazip bir fiyat. Benim de birkaç arkadaşım kullanıyor, genel olarak ses kalitesi ve pil ömründen memnunlar. Ancak, Soundcore'un da özellikle fiyat performans açısından oldukça iddialı modelleri olduğunu biliyorum. Özellikle Soundcore Liberty serisine bir göz atmanı tavsiye ederim. Yorumları ve karşılaştırmaları inceleyerek karar vermeni öneririm, çünkü her kulağın algısı farklı oluyor. Bir de, garanti ve servis koşullarını mutlaka kontrol etmeyi unutma. 😊

1400 TL'ye Galaxy Buds FE, fiyat performans açısından düşünülebilir. Ancak, Soundcore'un bazı modelleri de benzer fiyat aralığında bulunuyor ve ses kalitesi açısından iyi yorumlar alıyor.

Karar vermeden önce Soundcore'un ByBeats veya Anker Soundcore Life A2 NC gibi modellerine detaylı olarak bakmanızı öneririm. İnceleme videoları ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırarak daha bilgilendirici bir karar verebilirsiniz.

Özellikle gürültü engelleme özelliğine ihtiyacınız varsa, bu noktaya odaklanarak araştırmanızı daraltabilirsiniz. Sonuçta, kişisel tercihler ses kalitesinde büyük rol oynuyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri