Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gm 22 Pro'ya Android 15 nasıl yüklenir?

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Merhaba arkadaşlar, elimde bir GM 22 Pro cihazı var ve bunu Android 15'e yükseltmek istiyorum. Cihazın garantisi geçti. Güncellemeyi nasıl yapabilirim?

Geçtiğimiz birkaç haftadır bu konuda araştırma yapıyorum fakat net bir bilgiye ulaşamadım. Resmi bir güncelleme olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Belki sizlerin deneyimleri olur diye yazıyorum. Başarılı bir güncelleme yaptıysanız lütfen detayları paylaşın.

Android 15 güncellemesi için resmi bir duyuru olup olmadığını bilmiyorum, GM 22 Pro'nun üretici sitesini kontrol etmende fayda var. Genellikle orada yazılım güncellemeleri ile ilgili duyurular olur.

Garantisi bittiyse, üçüncü parti sitelerden ROM indirmeyi düşünüyorsan çok dikkatli olmanı öneririm. Yanlış bir ROM yüklesen cihazın tamamen zarar görebilir. Eğer teknik bilgin yeterli değilse, bir telefona tamir servisine götürmeni tavsiye ederim. Onlar sana daha güvenilir bir çözüm sunabilirler.

Merhaba,

GM 22 Pro cihazınız için Android 15 güncellemesi konusunda resmi bir bilgiye henüz ulaşamamış olmanız üzücü. Benim de elimde o model yok, bu yüzden deneyimimi paylaşamayacağım.

Genellikle üreticilerin resmi web sitelerinde cihazlar için uygun güncellemelerin olup olmadığı belirtilir. GM 22 Pro'nun üreticisinin sitesini kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca cihazınızın model numarasını ve yazılım sürümünü de net bir şekilde belirterek bir arama yapmanız faydalı olabilir.

Forumlarda veya cihazınızın kullanıcı gruplarında da daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Ancak, üçüncü parti kaynaklardan indirdiğiniz dosyaları yüklemeden önce dikkatli olmanız ve riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yanlış bir güncelleme, cihazınızın çalışamaz hale gelmesine yol açabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri