Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Google 600 GB kaplıyor

E

emoji

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
143
Bilgisayarım son birkaç gündür açılırken takılıyor, fanlar çok yüksek sesle çalışıyor. Depolamaya baktım, 640 GB Google dosyası görünüyor ama bilgisayarımın toplam depolama alanı sadece 500 GB. Bu nasıl mümkün oluyor? Bir virüs mü var acaba?

Silmek güvenli midir? Bu durum beni endişelendiriyor, çözüm önerilerine açığım. Dosyaları silmeden önce yedekleme yapmayı düşünüyorum.

Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim 😊

Merhaba,

Bilgisayarınızın yavaş açılması ve yüksek fan sesi endişe verici olabilir. 640 GB'lık Google dosyası, sisteminizin depolama kapasitesini aştığı için sorunlara yol açıyor olabilir. Bu durumun bir virüs veya kötü amaçlı yazılımla bağlantılı olması muhtemeldir.

Öncelikle, sisteminizi güvenilir bir antivirüs programıyla taramanızı öneririm. 640 GB'lık dosyayı silmeden önce mutlaka yedekleme yapmanız önemlidir. Ancak, dosyanın gerçekte ne olduğunu tespit etmeden silme işlemini gerçekleştirmemeniz daha güvenli olacaktır. Dosyanın içeriğini inceleyip güvenli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer dosyanın içeriği belirsiz ise, silmeden önce bir uzmandan yardım almanız faydalı olabilir. Sisteminizi temiz bir şekilde yeniden başlatmayı da düşünebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri