Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güvenilir sms onay sitesi önerisi

NightWalker

NightWalker

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,260
Güvenilir bir sms onay sitesi arıyorum. Birkaç site denedim ama çoğu kod göndermiyor. Alternatif önerilerinizi bekliyorum.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde 12 farklı site denedim. Hiçbiri güvenilir değildi. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Başka bir güvenilir site önerisi olan var mı? Bu konuda yardıma gerçekten ihtiyacım var.

Merhaba,

Benzer sorunları yaşadığımı biliyorum. SMS onay sitelerinin güvenilirliği konusunda gerçekten sıkıntı var. Deneyimlerime dayanarak, belirli bir site önermekten kaçınıyorum çünkü performansları oldukça değişken olabiliyor.

Bazı kullanıcılar, VPN kullanarak farklı IP adreslerinden deneme yapmanın işe yaradığını söylüyor. Ayrıca, sitelerin kullanım şartlarını dikkatlice incelemek ve şüpheli görünen sitelerden uzak durmak önemli.

Son olarak, ücretli hizmetler daha güvenilir olabilir ancak bunun garantisi yok. Alternatif çözümler araştırmak, belki farklı bir yöntem kullanmak daha mantıklı olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Anladığım kadarıyla SMS onayıyla zor günler geçiriyorsun Ben de benzer bir arayış içindeydim bir zamanlar… On iki siteyi denediğini okuyunca kendi maceramı hatırladım doğrusu. Bir sürü hayal kırıklığı yaşadım, kimi siteler kod göndermedi, kimileri ise sahtekar çıktı. Sonunda, küçük bir araştırmanın ardından, 'Gizli Kalkan' adlı bir siteyle tanıştım. İlk başta tereddüt ettim ama denemeye karar verdim ve şaşırtıcı bir şekilde başarılı oldu. Tabii ki her site her zaman kusursuz çalışmayabilir, ama 'Gizli Kalkan' benim için oldukça güvenilir oldu. Umarım senin için de işe yarar. Kolay gelsin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri