Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hakemlerin kolundaki saat ne işe yarıyor?

B

beyazkugu03050810

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
110
Maçlarda hakemlerin taktığı o teknolojik kol saatleri dikkatimi çekiyor. Acaba ne özellikleri var? Normal saat gibi sadece zamanı mı gösteriyor yoksa özel bir şey mi? Mesela uzatma dakikalarını falan mı ayarlıyorlar? Yoksa VAR odasıyla falan bağlantısı mı var? Bir de bazı hakemlerde farklı modeller görüyorum, markası falan önemli mi? Hakemler bu saatleri neye göre seçiyorlar? Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Merak ettim doğrusu, sporla ilgili teknolojik gelişmeler her zaman ilgimi çekmiştir. Bu saatler de kesin özel bir teknoloji içeriyordur diye düşünüyorum. Belki nabız ölçüyorlardır, bilemedim. FİFA falan mı veriyor bu saatleri hakemlere?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri