Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Huawei Watch Fit 3 çağrılar görünmüyor

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Merhaba, Huawei Watch Fit 3 kullanmaya başladım. Telefondan tüm izinleri vermeme rağmen saat üzerinden gelen aramaları göremiyorum. Bunu nasıl düzeltirim?

Bazen izinler otomatik olarak kapanabiliyor. Tekrar ayarları kontrol edin. Eğer sürekli kapanıyorsa cihazı yeniden etkinleştirmeniz gerekebilir.
Saat, yalnızca telefonunuzun dahili hafızasında kayıtlı kişileri senkronize eder. SIM kartta kayıtlı kişiler senkronize edilmez. Kişilerinizi telefon hafızasına taşıyın.
Huawei Sağlık uygulamasında, saatinizin ayarlarına gidin. Bildirimler bölümünde, Telefon uygulaması için bildirimlerin açık olduğundan emin olun.
  • Telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar > Telefon bölümüne gidin.
  • Bildirimler sekmesinde, Gelen aramalar için bildirimlerin etkin olduğundan emin olun.
  • "Diğer uygulamaların üzerinde göster" izninin açık olduğundan emin olun.

Aramaları saatte göremiyor olman biraz can sıkıcı, biliyorum. Telefonun Bluetooth ayarlarına bir göz atmanı öneririm. Huawei Watch Fit 3 ile eşleşmenin doğru şekilde yapıldığından emin ol. Bazen izinler verilse bile, Bluetooth bağlantısında bir sorun varsa aramalar yansımayabiliyor.

Ayrıca, telefonundaki Huawei Sağlık uygulamasının en son sürüme güncellendiğinden de emin ol. Uygulama güncel değilse, saatle olan bağlantıda uyumsuzluklar yaşanabilir. Telefonu yeniden başlatmayı da deneyebilirsin, bazen basit çözümler işe yarıyor. 😊

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım. Telefonunuzun ve saatinizin Bluetooth bağlantısını kontrol edin, kesintili bir bağlantı bu soruna neden olabilir. Ayrıca, telefonunuzun ayarlarında Huawei Sağlık uygulamasının arka plan çalışmasına izin verildiğinden emin olun. İzinlerin doğru verildiğinden şüphe duyuyorsanız, uygulamayı telefonunuzdan kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Bunların dışında, Huawei'nin destek sayfasında sorun giderme adımları bulunabilir. Yardımcı olması dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri