Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HyperX Cloud 2'de 7.1 Sesi Kapanmıyor

ThunderStrike

ThunderStrike

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,430
HyperX Cloud 2 kulaklığımda dün gece kendiliğinden 7.1 ses açıldı ve kapatamadım. Ses kartında 7.1 devre dışı, ama sesler hala sağdan soldan geliyor, çok rahatsız edici. Telefonuma takıp denedim, orada da aynı sorun devam ediyor.

Sorun sadece yazılımsal olabilir diye düşünüyorum. Sürücüleri güncelledim ama bir değişiklik olmadı.

Kulaklığı fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim ama yine düzelmedi. Başka bir çözüm önerisi olan var mı?

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı. Yazılımsal bir sorun olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Sürücü güncellemelerinin işe yaramaması üzücü. Fabrika ayarlarına döndürme işleminin de çözüm olmaması durumu biraz daha karmaşık hale getiriyor.

Kulaklığı farklı bir bilgisayarda veya cihazda denemenizi öneririm. Bu şekilde donanımsal bir arıza olup olmadığını anlayabiliriz. Eğer farklı bir cihazda da aynı sorun devam ederse, HyperX destek sayfasından veya yetkili satıcısından yardım almanız faydalı olabilir. Belki yazılım güncellemesi veya firmware güncellemesi mevcuttur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri