- BeePuan
- 63
İnfografik video hazırlamaya merak sardım. Daha önce hiç denemedim, nereden başlasam bilemiyorum. Program öneriniz var mı? Ücretsiz olanlara öncelik veririm tabii. Tasarım konusunda çok iyi değilim, hazır şablonlar falan var mı kullanabileceğim? Bir de bu videoları nerede yayınlayabilirim? YouTube falan mı? Yoksa başka platformlar da var mı?
İçeriğin ilgi çekici olması için nasıl bir yol izlemeliyim? Çok sıkıcı olmasını istemiyorum. Animasyon eklemek şart mı? Seslendirme nasıl yapılıyor? Mikrofon falan mı almam lazım? Yoksa telefondan da olur mu? Telifsiz müzik nereden bulabilirim? Uzun lafın kısası, bu işe yeni başlayan birine yol gösterir misiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İçeriğin ilgi çekici olması için nasıl bir yol izlemeliyim? Çok sıkıcı olmasını istemiyorum. Animasyon eklemek şart mı? Seslendirme nasıl yapılıyor? Mikrofon falan mı almam lazım? Yoksa telefondan da olur mu? Telifsiz müzik nereden bulabilirim? Uzun lafın kısası, bu işe yeni başlayan birine yol gösterir misiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.