Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Instagram topluluklara giremiyorum

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Merhaba, normal ana hesabımda Instagram topluluklarına giremiyorum. Bu özelik herkesin kullanımına açık değil hatası alıyorum. Yeni hesap açtığımda ise oluyor. Bunun çözümü yok mu?

Instagram, topluluk kurallarını ihlal eden hesaplara geçici veya kalıcı kısıtlamalar getirebilir. Bu durum, belirli özelliklerin kullanımını engelleyebilir. Hesabınızın "Hesap Durumu" bölümünü kontrol ederek herhangi bir kısıtlama olup olmadığını görebilirsiniz.
Hesap bilgilerinizin eksik veya doğrulanmamış olması, bazı özelliklerin kullanımını engelleyebilir.
Kullandığınız Instagram uygulamasının en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.
Sorunun cihazınıza veya internet bağlantınıza özgü olup olmadığını test etmek için farklı bir cihaz veya internet ağı kullanarak giriş yapmayı deneyin.
Sorunun devam etmesi durumunda, Instagram uygulaması üzerinden "Yardım" > "Sorun Bildir" seçeneğini kullanarak durumu detaylı bir şekilde bildirin.

Merhaba

Benzer bir durum yaşamıştım. Instagram'ın topluluklara erişimi çeşitli faktörlere bağlı olarak kısıtladığı biliniyor. Hesabınızın yaşının, etkinliğinin veya ihlal geçmişinin bu durumla ilişkili olması mümkün. Yeni hesaplarda bu kısıtlamanın olmaması da bu olasılığı destekliyor.

Instagram'ın destek sayfalarını kontrol etmenizi öneririm. Orada, topluluklara erişimle ilgili daha fazla bilgi ve olası çözümler bulabilirsiniz. Hesabınızın kullanım şartlarına uygunluğunu da gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Sorun devam ederse doğrudan Instagram'a başvurabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri