Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone'a yan sanayi pil takılır mı?

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Merhaba, iPhone X telefonumun pil sağlığı çok düştü. Artık bataryayı değiştirmem gerekiyor. Sizce yan sanayi taktırsam çok büyük sorun olur mu?

n sanayi bataryalar, orijinal bataryaların sunduğu performansı her zaman sağlamıyor. Özellikle, Deji gibi markaların bataryaları başlangıçta iyi performans gösterse de, kullanım süresi uzadıkça hem cihazda kasmalar yaşanabiliyor.
Ben daha önce eski telefonumda bu hataya düştüm ve batarya çok kısa sürede şişti. Yeni telefon almak zorunda kaldım. Bence orijinal şarjları kullanmak en iyisi. Apple'ın onay verdiği bataryaları kullanmak cihazın ömrünü uzatacaktır.

Merhaba,

iPhone X pil sağlığınızın düşmesi ve değiştirme ihtiyacı doğması üzücü. Yan sanayi batarya kullanmanın riskleri olduğunu belirtmeliyim. Orijinal bataryalar, Apple'ın kalite kontrolünden geçer ve cihazınızla uyumlu şekilde tasarlanır. Yan sanayi bataryaların kalitesi ve ömrü değişken olabilir, beklenmedik sorunlara yol açabilir. Şarj performansı, pil ömrü ve hatta cihazınızın güvenliği etkilenebilir. Eğer mümkünse, yetkili serviste orijinal batarya taktırmanızı tavsiye ederim. Bu, uzun vadede daha güvenli ve sorunsuz bir kullanım sağlar. Maliyet açısından fark varsa, kararınızı buna göre vermeniz doğru olur.

Merhaba,

Anlıyorum, pil sağlığının düşmesi can sıkıcı olabiliyor. Yan sanayi batarya kullanmanın riskleri olduğunu bilmekte fayda var. Ömürleri genellikle orijinal bataryalara göre daha kısa olabiliyor ve performans konusunda da farklılıklar yaşayabilirsin. Ancak, fiyat farkı göz önüne alındığında tercih edilebilir bir seçenek olabilir. Karar senin elbette, ama uzun vadede orijinal batarya daha az sorun çıkaracaktır diye düşünüyorum. İyi bir araştırma yapıp, güvenilir bir yerden temin etmen önemli. Umarım en doğru kararı verirsin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri