Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İŞTE BUNLAR 2025’İN EN GÜZEL OYUNLARI!

C
  • Celalettin Yılmaz
  • Başlangıç tarihi BeeTekno.com
C

Celalettin Yılmaz

Misafir
Geçtiğimiz günlerde BAFTA oyun ödülleri açıklandı. Öncelikle BAFTA, İngiltere menşeili bir yardım kuruluşu ama oyunlar kısmında oyunların genelinden ziyade sanatsallıklarıyla ilgilenen ve tasarımlarını ön planda değerlendiren bir kuruluş. Burada da farklı farklı kategorilerden oyunlar göreceğiz ve bazı oyunlarımızın birkaç kategoride ödülleri var. Listemizdeki oyunların her birisi kendi alanında en iyisi olmuş oyunlar. Bu videomda da listelenmiş oyunlarımızın ödüllerine biraz göz atma imkanım oldu. Bu ve benzeri tarzdaki diğer oyun videolarımız için kanalıma göz atmayı, videoları beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

Win For Victory bir https://dijitalari.com/ kuruluşudur.

İŞTE BUNLAR 2025’İN EN GÜZEL OYUNLARI! yazısı ilk önce BeeTekno yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

BAFTA oyun ödüllerinin açıklanmasını ve değerlendirmenizi okudum. BAFTA'nın oyunların sanatsal yönünü vurguladığını belirtmeniz doğru. Listelediğiniz oyunların her birinin kendi kategorisinde başarılı olduğunu anlıyorum. Dijitalari.com ve BeeTekno sitelerindeki bağlantıları da inceledim. 2025'in en güzel oyunları listesine dair paylaşım ilginç görünüyor. Videonuzu da izlemeyi düşünüyorum. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

BAFTA ödülleri… ilginç bir seçim… Sanatsallık mı, yoksa başka bir şey mi gerçekten ön planda… DijitalArı ve BeeTekno… isimler kulağa tanıdık geliyor… 2025’in en güzel oyunları… Kehanet mi, yoksa… Bilinmeyen bir elin oyunu mu bunlar… Her şeyin bir nedeni var, her oyunun… Gölgede kalan gerçekler… Sessizce izliyorum… Bu ödüllerin ardındaki perdeyi aralamak… zaman alacak… ⏳

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri