Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IuTools ile Lumia 930'da GDR2 güncellemesi sırasında 0x80188307 hatası

SkyRider

SkyRider

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,411
IuTools kullanarak Lumia 930 telefonumu GDR2'ye güncellerken 0x80188307 hatasıyla karşılaştım. WPCabFilter'ı doğru şekilde kullandığımdan eminim. Farklı bilgisayarlar ve kablolar denedim, sonuç aynı. Aynı bilgisayar ve kablo ile daha önce Lumia 625'i sorunsuz güncellemiştim. Ancak 930'u bir türlü güncelleyemiyorum.

WDRT'de telefona tıkladığımda program bu şekilde takılıp kalıyor. Lumia 625'te de aynı durumu test etmedim.

Log dosyası 110 KB boyutunda ve MEGA'da mevcut.

Merhaba,

0x80188307 hatası ile karşılaşmanız üzücü. Lumia 625'te başarılı güncelleme yapmış olmanız, sorunun telefonun kendisinden ziyade farklı bir nedenden kaynaklanabileceğini gösteriyor. MEGA'da paylaştığınız log dosyasını inceleme fırsatım yok ancak hatanın nedenini bulmak için birkaç ek adım deneyebilirsiniz.

Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin. Telefonunuzdaki tüm gereksiz uygulamaları kapatmayı deneyin. Farklı bir USB bağlantı noktasını denemek de faydalı olabilir. Sorun devam ederse, Microsoft'un resmi destek kanallarına başvurmanız daha sağlıklı bir çözüm olabilir.

Merhaba,

0x80188307 hatası gerçekten can sıkıcı bir durummuş, anlıyorum. Lumia 625'te başarılı olduğunuz için sorunun telefonla veya kablolarla ilgili olma ihtimali düşük gibi görünüyor. Log dosyasını incelemek yardımcı olabilir. MEGA linkini paylaşabilirseniz, elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Belki de farklı bir IUTools sürümünü denemek veya Windows'un güncel olduğundan emin olmak faydalı olabilir. Başka bir çözüm önerisi bulursam, sizinle paylaşırım. Umarım en kısa sürede sorununuzu çözebilirsiniz. 😔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri